ponteng ! :p
Posted on Sunday, 24 June 2012| ? 2 Boboiboy


hye guys ! 
besok da mula skula balek. . huhu. . rasa cam tak cuti je. . -.-
tadi fara ada " tusyen " kat kangar. . subjek BI. . abah fara antar tadi. .sampai kangar pukul 1 . . masok kfc lu. . act, fara tak masok tusyen pun XD sebab apa? sebab da nak masok bulan 7. . kali pegi skli nty, kena bayar untuk bulan 6 pula. . membazir je -.- so fara pun ambik keputusan nak lepak kfc bersama ain :D ada aliyah +najwa skli. . kat kfc tadi fara jumpa ayou. . makin ncem pula fara tgk. . yang najwa kata muka dy cam perogol bersiri lak :) time fara nak makan, dy my duduk meja skli ngn fara ..da la dok depan fara ==' malu sat ! XD nak makan je dy tengok. .fara apa lagi, tengok balek la. . usha muka dy, tetiba ternampak janggut dy ! tidakkk ! ada 7 8 helai baru :D lek lohh.  lepas tue dy pegi duduk balek tempat asal usul planet marikh dy. .hhehehe . baru la fara bule makan dengan tenang . hikhik 

pegi mana pun perkara paling penting mesti la TANGKAP GAMBAR ! :D

yeahhh. . with aliyah a.k.a makcik cucur jebon :p

fara zatie rodzi


ain gila ! :*

wuuuuuuuu. . sayang ain :)

fara n najwa ^_^

lepas makan-2, ada tisu lebih pula. . tahu-2 je la tangan gatal fara ny. . :D

ny fara yang tulis. . aaaa . . comey dop orang lidi tue .  hikhik

yang tisu atas tue, ain yang tulis :)

kuar kfc dalam pukul 3++ p.m . jalan-2 pegi the store . . naek atas, tengok baju, buka baju, tengok lawa ke tak, as2 letak balek. . :D pegi kedai buku tepi the store pula. . tetiba npk epop .wahhhhh ! tengok cover depan dy ada gambar ukiss, buka dalam pula ada infinite ! yeahhhh ! terus fara beli . ngeeeeeeee~


fara balek ngn ain tadi, sementara tunggu mama fara datang ambik, ain bagi fara minum air zamzam. . ngn kurma, kacang kuda. . thanks sayang :*


da da. . ! fara nak pegi tengok masterchef pula.  nak tengok abang ain masak, #azwan ali. . hehe. .
bubye :)

« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard