kita bersama ! ~
Posted on Monday, 18 June 2012| ? 4 Boboiboy


when the waves kill your feet....

hye orang utan ! :D
kemarin awak bosan dop? seyes fara bosan kemarin. nak online pun tak da mood. so, just tengok balek MV korea yang fara. . time tengah tengok tue, tetiba rasa nak buat video . heeeeeeeee. .
video ?  bukan video toturial . . tapi video kita berasmara ! puihhh ! cilap type pula . :) .video KITA BERSAMA ! sebenarnya wuuuuuuuuu ! tengok laa. ingat senang ke nak buat. . XD hahha


video

amacam ? ok tak ? sorry kecik cikit . :D  fara cuma letak pic je . . lama nak mati time nak uplod ke blog ny. . ==' tapi tak pa laa. asalkan awak bule tengok. .:D sekarang fara da pandai buat video-2 ny. . kan fara ada masok 1 pertandingan . pertandingan ny untuk budak kelas sc je. yang ambik IT . . tapi da tak da sapa nak masok, last-2 cikgu suruh fara masok.  yeahhh ! #tengok ain, pandai dop aku buat :)

lepas fara buat video kat atas tue, tetiba je adek fara  lari masok belek. . ngn pakai tuala#baru lepas mandy -.- . kata " angah , ada orang bagi assamualaikum " fara pun kata laa "da dgr orang bagi salam, p la buka pintu " adek fara kata " nak buka cam na, aku tak pakai baju g " last2 kak fara p buka. . tengok-2 sepupu fara balek. . hahaha. . buat saspent je. . sepupu fara suma tua-2. . kebanyakkan da kawen+ada anak. -.- nak bermanja pun tak leh., :D fara sebenarnya malu ngn sepupu sendiri. . :3 kalaw diorang balek time cuti, mesti fara masok belek. .aaaaa. .  bagus tak dapat sepupu cam fara :) fara rapat ngn sepupu kecik-2 je., yang umo 5 taon, 3 taon. .  yang umo belas-2 fara malu. . termasok la ngn sepupu pmpuan . hikhik kemarin yang balek maksu fara. . tapi diorang tido kat umah paklong fara kat changlun . . tetiba fara dengar maksu fara kata kat mama fara " hakim pun balek jugak. tapi tak my cini " wuuuuuuu ~ fara dok kata dalam hati, " awat la dy tak my cini " hahaa.,  dy belajar kt UIA sekarang.

 dalam pukul 8.30 malam, fara g a.s antar kak fara balek ke kampus dy. . bosan duduk dalam keta, fara text ain kejap. . gosip-2 lu. . pastu bateri pula nak habis. .spoil laa ! =='  pukul 10.20 iqmal pula my msg fara. . ngn tak da bateri. fara layan jugak. . cian kat dy pula stg :D heheh . sampai rumah dalam pukul 11.15 malam. . tak sempat nak tengok my name is khan. .  huuhu

fuhhhhh ! penat membebel ary ny . cukop la setakat ny. . 
bubye ! ASSALAMUALAIKUM ! :D

« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard