kesedihan bersama misteri ^^
Posted on Thursday, 10 November 2011| ? 0 Boboiboy





kesedihan menguasai diri fara . .huhu . .fara sedih ary neh sebab mama fara tak da . ! ! uwaaaaaaa! ! mama fara pegi KL semalam sebab mak long fara meninggal . . fara nak ikowd .  tapi mama fara tak bagi . .mama fara nak bawak akak fara je ! ! tak aci . . last-2 fara merajuk . .dalam pukul 1:30 pagi, mama bertolak ke KL   dengan pak andak. . tinggal la fara, adek fara n abah fara . .huhuhu . .da la semalam ade orang mzcall fon umah . .fara ingat izzat yang mzcall, tgk-2 bukan izzat  . . takowd! ! fara paling takowd skli chapital P . .wuuuuuuuuu

pagi neh, adek fara g skula, fara tak pegi pon . .as-2, time fara nak sambung tdow balek, macam-2 fara dengar . .cicak laa . .burung laa . huhuh . .gaya je mata neh nak terpejam, ain pula my msg . .terkejut fara . .nasib baek tak kena heart attack . . Hehehe . .  lpas msg ngn ain, fara pon tertidow balek . .dalam pukul 11  pagi, fara terjaga . .tiba-2 fara teringat yang fara tak tutup lampu masa fara tdo tdi . .gelap lagi time adek fara g skula tue . .as-2, cepat-2 fara bangun tengok lampu belek . .tgk-2 lampu belek dah terpadam . fara ingat kan dah terbakar, tapi bila fara pegi tengok suis lampu, dah terjatuh*tertutup . . Haaaaaaaaaa! ! sape yang tutup? sedangkan umah fara kosong masa tue, . adek g skula, abah kuar n yang paling penting skali, fara kunci pintu rumah. .atas n tengah . .huhuh . xda sape bole masok umah fara kecuali fara yang buka. .wuuuuuuuuuu . . 

macam kat tb 3 dulu . .

BELIEVE OR NOT! ! ! ! 






« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard