♥ jamuan akhir tahun 11/11/2011 ♥
Posted on Friday, 11 November 2011| ? 0 Boboiboy

cube teka, bape tarikh ary neh? ? ? aaaaaa . .tak kan tak tawu kowd? ary neh 11/11/2011 . .yeaaahhhhh . .tarikh yang cantek sangat . .msti ary neh ramai yang kahwin kan? fara ucapkan tahniah k . . kelas fara ary neh ade buat jamuan makan makan .. best . . teacher bawak banyak makanan tdi sampai tak habis . .last last cikgu bagi je makanan yang lebih kat pelajar and cikgu . . weeeeee~ 


fara with cikgu azlina*ckgu cun ! ! (:

ain nk jgk bergambar dengan cikgu . .bagiiii (:

 kembar cikgu, najwa


cikgu azlina + teacher fariza 


fara zatie bersama ain aizaty 


 najwa + fara

ain na cium piravena . . TIDAK ! ! !  hehe


kami sayang cikgu  


 haaa ! !tengok . . banyak kan makanan?? 

weeeeeeeeee~ ade syafiq zaini laaa . . (: 


kami la geng, geng, geng KPG*lagu geng bas skula  HAHA


jemput makan ^^

tengok pic kat atas tue, tue la keja kami selepas makan . .hahah .. tak ramai sangat cikgu yang datang sebab form laen pown ade wat jugak jamuan . .huhu . .fara nak tangkap gambar dengan cikgu yus, tapi cikgu yus keluar awal pula . . tak sempat nak bergaya dengan cikgu yus . .hehehe . . tak pe cikgu, nanty kita tangkap gambar kita dua k .. sayang cikgu .. (:



« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard