kehilangan~
Posted on Sunday, 3 June 2012| ? 0 Boboiboy




If this even cheers one person up, you know that’ll make me really happy. >u< Just making one person feel better always makes my day. Note: I really didn’t want to make this an animation because people read at different speeds… but I wrote too small to fit this into a standard post (sorry!) so please enjoy it as it is. ^^;

hye awak !
hmmm . . awak nak tawu tak. . skula fara skrang da kekurang seorang pelajar . . form4. . . nama dy siti nurul aina. . dy da meninggalkan kita suma kemarin disebab kan oleh xcident. . seyes fara cakap, fara macam tak percaya dy da pergi. . muda lagi. .tak sempat nak ambik SPM. . semalam fara pegi mengunjung ngn najwa. . pukul 6.45 petang fara kuar rumah . sampai rumah dy tak tawu la pukul berapa. . time fara pegi tue, jenazah aina belum sampai .. baru otw balek. . so, fara n najwa pun tunggu la sampai pukul 8 malam. pukul 8 jenazah da sampai n da siap dikafankan. . tinggal nak di sembahyangkan je. . fara takowd nak tengok mula-2 sebab fara tkowd benda yang berbungkus -.-
first fara ternpk kaki dy. . ya Allah. . fara pejam mata sebab takowd + terbau kemenyan. . last-2, fara pegi tengok jugak. . sejuk ja mata fara tengok. . muka dy tenang. . suma ahli keluarga dy nages terutama nya akak dy . . yela, akak mana yang tak sayangkan adek kan . .huhu . 8.30 malam fara pun balek. baru teringat yang fara datang naek moto. .dari kodiang kowd ! -.- tetiba fara terbayang benda yang tak patot fara bayangkan. . huhu 
n then tetiba mama fara call. . tanya nak balek pukul bapa. . fara pun gtw la da nak balek. . pastu, mama fara kata nak ambik kat cmart. . wuuuu . . lega rasa hati ny. . btw, semalam ada polis kt area jelempuk . . fara balek naek keta, kak fara yang balek naek moto . . untung-2 XD

yang bawah-2 ny fara just screen capture dari fb . 






sesiapa yang ada pic arwah tak menutup aurat, tolong la delete . .


dalam keadaan macam ny pun, ada lagi makluk tuhan yang perangai cam binatang tak puas aty ngn akak nini. . tengok r apa yang dy kata kat akak nini+arwah . . agak kurang ajar ayat dy . . sabar ye akak nini  .






kita yang masih hidup ny perlu la teruskan hidup dan sentiasa ingat yang suma manusia akan mati jugak suatu hari nty tidak kira cepat atau lambat. . kematian tidak mengira usia . . ~
SAMA-SAMA KITA SEDEKAHKAN AL-FATIHAH UNTUK ARWAH SITI NURUL AINA




« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard