selamat tinggal kawan ku . . . . .
Posted on Tuesday, 29 May 2012| ? 1 Boboiboy


hye sayang ! sihat ary ny? :3 
awak tawu tak apa yang da berlaku semalam? tak tawu? nak cita la ny . . sabar k . :D
petang kemarin fara sempat text ngn ain. . tanya dy dok mana sekarang, dy gtw, dok kat airport. .huhu.sebab apa dy dok kat airport? sebab dy otw pegi mekah la sayang . . bt umrah . . untung dy. .  muda-2 da dapat pegi. . fara tak tawu la bila bule pegi. . hukhuk  . sedeh st? XD first dy ke singapore, pastu ke dhubai#jumpa lky dy sat. .XD n then sampai la ke mekah. .  semalam sempat g dy online kat singapore. .  buat syok bule! fara on kat rumah lagi syok ! XD



hmmmm . . lambat lagi dy nak balek ..  rindu laa. . tak bule nak maki ngn dy da lepas ny . . sebab apa? aiiiiihh . org balek dari umrah, mana bule maki-2. . XD heee

now, tengok la pic-2 fara with ain. . tapi tak suma laa? :3

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/


taken = kfc arau 2011

taken = smk putra 2012 #maen petanque :D

when i see ur face ! :D

yeahhh ! mata fara ceme -.-

taken = unimap 2012

time kat stadium men kak kung 2012 :)



rindu kau gile .  :3
kau la kawan aku yang paling best+sporting :D
sayang kau :*

weeeeee~ dah ! full stop. . fara harap ain selamat tiba di mekah n selamat pulang ke malaysia. . huhu
bubye ~

bunga untuk awak sayang :3



« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard