membebel tak tentu pasal lagi :D
Posted on Thursday, 10 May 2012| ? 0 Boboiboy

hey guys (!)
da lama kan fara tak updated blog ny . . maklum laa. . sekarang musim exam . . tak sempat nak online. .hiuhiuuu . . cakap pasal exam, kali ny fara ta tiru tw .. jujur . seikhlas aty fara buat. . nty ada org ta puas aty lak kan :) tapi ada la jugak budak tiru time exam. normal la kan . budak cina tiru cara diorg.  guna phone.  aaaaa . canggih dari fara -.- btw, exam da habis sekrang. . horaaayyyy ! kita merdeka lu sebulan.  pastu exam balek XD 

fara na updted sal fara pegi kem addmath ary ny, tapi ta jadi pula. :( besok ler fara updted. insyallah kalaw sempat k. . . fara nak membebel je ary ny  . na tunjuk suma yang fara ada. aaaaaa :D jelly plez ! :3

first mesti la facebook fara :D

haaa . . fb ny spa yang add malang. . sebab apa fara kata malang,? sebab fara tak app la spa yang add. . fara app yang kenal je. . friends almost full okey . 


kalaw fb ny fara app. . tapi 1 ja yang fara nak gtw, orang yang GS sila berambus. . ta payah gedik-2 na add ya sayang :)

twitter : 


ny twitter fara . . aaaaa . . lawa tak ? cakap la lawa ! cepat. kalaw ta, ta nak kawan. huhh ! :D
sapa yang na follow, sila kan, . fara ta halang. nty i follow u back okey sayang :3 https://twitter.com/#!/farraezaty

youtube : 

npk ta kat atas.  ny account youtube fara . . fara buat lama da, tpi tak subscriptions sapa-2 pun. XD saja gatal-2 p buat account ny :D

 tumblr : 

tumblr fara . . same cm youtube account tue . saja-2 gatal p buat XD ahaha

blog :

and last skali mesti la blog fara. . wiuuuwiuuuu . . lawa kan. siap ada boboiboy g XD

lalalala . . masa mencemburi fara  . nak out dulu. .nak kuar makan with my family, btw, ary ny birthday abah fara okey. . yeahhhh ! selamat ary jadi abah .  :3 sayang abah :*





« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard