lalalalalalalaalalalalaa ~ tak da motif :D
Posted on Saturday, 17 March 2012| ? 5 Boboiboy
Piccsy :: picc 

hey ! awak awak .  awak nak tawu tak? kemarin dulu dulu an, kita BEBAI kat suma orang ! #baru skrg nak cita XD
first sekali fara bebai kat IZZAT ! sebab apa? sebab dy jahat laa . .huhu ..  lepas tue, bebai ngn mama fara pula . . mama fara suruh fara basuh belek air, tapi fara lupa. .  pastu mama mara fara . .huhu. .adek fara pun fara bebai .  tak cakap langsung dari tengah ary sampai kemalam. .  besok pagi fara cakap balek laa. .  tu pun fara yang cakap lu .. fara kata, "adek,mama p mana? hang da makan ?" as2 selamba je dy kata "hang spa?" errr . . koajq ! hehe .. tak pa la. adek fara jugak .  fara kalaw mara,benci,sedeh senang je . .fon fara, fara buat mood FLIGHT ! hehe . . :D

da ! cukup cita sal bebai  . . sekarang fara nak cita sal kawan fara pula . . hehe  . suke suke suke . . 
awak nak tawu tak sapa kawan kita? heeeeee . . bayar tol dulu !:P gurau je sayang  . .

 
ny la kawan kita . .hehe. .  lawa tak? apa? tak lawa? memang tak lawa pun :P#justkidding :)
nama dy Ain Aizaty  . . kawan fara dari form1 sampai la sekarang  . best kawan ngn dy, peramah,comey, dan sewaktu dengan nya XD suka membebel sorg sorg . .as2 suka suh orang belanja dy #oiii hang hutang aq lagi 5 kupang XD terigt fara time fara form1 dulu . fara mula-2 tak suka skula arau tue, sebab banyak belen#sebab tue je . . first orang yang fara tegur masa dok dalam dewan ialah ain . ngn skema . ."ain... stg kami nak rehat ngn ampa bole?" ngn jari fara dok men lantai. . -.-#malu bila terigt balek :D
pape pun ! aku sayang kau ! :* <3

 
heeeee . .sapa budak  ny? aaaa . .comeynya ! ngn angkat suar :3
nama dy Izzat Ikram .  alaaa . .budak yang fara bebai tue :D
dy ny sporting. .tak banyak songeh . .  fara suka kawan ngn dy + msg. . fara rasa-2 , tiap-2 ary fara text ngn dy. .  aaaaaaaa . .bagusnya . . fara suka mintak coklat kat dy . kalaw fara mintak, mesti dy bgi . . dy pun suka mintak kat fara . .-.- kali ny nak KINDER BUENO pula ! :3. . #buka skula aku bagi naa? :D

ny Siti Aisyah  . . perangai gila sikit+tak malu  . . fara kalau nak order ke, bli pape ke, mesti suh dia . "aisyah tanya sat, ny bapa iggt" hehe. . suma dy tanya . . bagus kawan fara yang ny . tapi kadang-kadang fara geram ngn dy. .. ikut sangat cakap laky ! errrr . .ada sekali tue dy snggup remove fara kat fb sbb * yang suruh ! omg ! sedeh kowd. . last-last fara block dy! haaaa. .puas aty. as2 dy text fara kata, "woi ! hang block aku na. .xpa cik" as2 fara kata "memang pun, sapa suh hang remove aku dari friend hang" as2 dy kata "bila aku remove hang?aku tengok-tengok da tak da fb hang. . kitakan kawan. jum kuar., weeeeeeee" ayat sebijik mintak penyepak. .tak tahan fara., fara mara dy kejab je.,as2 kawan balek. . weeeeeeeeeee~
Cahaya Najwa 
wiu wiu . . my new friend . Nur Najwa . . form2-form3 tak rapat sangat .  tapi sekarang kitaorang da rapat . .
jangan jelly naa? najwa ny suka bagi nasihat. . gila jugak macam ecah . . fara ingat g dy kata
"kita orang pompuan ny tak leh bagi muka sangat kat laky . . kalaw laky merajuk, pujuk sekali ja, kalaw dy majuk jugak . jangan pujuk . biar je " haaaaa ! mantap tak ayat dy? :3 sebab tue la fara suka kawan ngn dy :)


 
waaaww ! nape? segak ke budak ny? -.- segak la jugak., 60% XD
ny Mohd Syukri . .budak ny bf Ain .. so, jangan kacaw ! :P
perangai dy?hmmmmm. .  perasan . SS . gila ! :D dy selalu kata muka dy cam JB+GC ? yeke? fara tengok tak sama pun? :) taon lepas ade sekali fara penah gaduh ngn dy . cam na tah bole gaduh smpai tak cakap walaupun makan semeja. . last-2 berbaek sendiri . pelik sungguh !o.o


gambar kat atas tue orang yang fara selalu text :D. .  soe la kabur cikit. . hehe . .  tue je kawan yang rapat ngn fara .  yang laen tue kawan biasa-2 je. . 

da laa. jum layan facebook pula. ngeeee~ daaaaaa



« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard