kem tasoh ? best ~ :D
Posted on Monday, 26 March 2012| ? 0 Boboiboy

annyeong ! da lama kan fara tak updated blog fara ny? heee . . bulan 3 ny memang fara buzy memanjang . jumaat ri 2 fara ada kem kat timah tasoh . kemarin baru sampai rumah . ngeee~ best p sana. walaupun PENAT ! first sampai sana kena serah kan fon n netbook. -.- buat penat ja fara bawak earfon. . lepas tue  kena dirikan khemah. fara tido sekali ngn sapa tah. sorg budak SMKAP,MRSM n budak cina . ain + najwa pun tido laen laen khemah . makcik adibah da bahagikan group -.- baru ingat nak peluk ain malam tue XD malam tue ada ice breaking . cikgu laky tue best laa . suruh cri geng sama stokin la, baju, bulan kelahiran n bla3 . fara lahir bulan 4 sama sekali ngn najwa laa. weee~ ada sorg je budak laky bulan 4. nama dy aziz . dy malu nak masok group bulan 4 :D cikgu bahagi kan 2 group . . group 1 n 2 . group 1 pegi gua kelam naek basikal, balek jalan kki . fara group 1 , tapi fara tukar ngn aqilah  . so pegi jalan kaki balek naek basikal., wiuuu

besok pagi suma berkumpul depan dewan. ikut group, gilaaa ! penat jalan kaki p gua kelam . .8 kilometer kowd fara jalan bersamaan 2 jam setengah ! kurus fara XD da la jalan ikut hutan . ada anjing banyak -.- sampai ja gua kelam cikgu suh cari kayu nak buat kayu api untuk masak. what! fara da la tak reti nak nyalakan api :D as2 aqilah tolong nyalakan :3 da la kena masak nasi dalam buluh, -.- tumpang api budak laky st., suh diaorg yang tolong masak+tengok . .hehe ..  bagus :) time balek naek basikal. 10 meter kayuh. ikut jalan kampung., syok . yang ayau aka ayam dok bising kat belakang ain. . dy cina tapi fasih gila bahasa melayu . dy cakap "sembahyang itu tiang agama" as2 jumpa makcik dy kata "asalamualaikum makcik" hehe .  suka kawan ngn dy . malam tue fara tido kol 1 . sebelum tido tue cikgu ada tnjuk kat fara gambar yang dy tangkap kat hutan,err . fara suh orag laen tengok lu,lepas diorg kata ada api, baru fara p tengok, kowd la "benda" len yang fara takowd cikgu p tangkap XD 
fara npk bentuk kerusi +ada orang dduk atas kerusi tue. npk tulang+janggut yang panjang, ain kata ada tanduk.err., takowd fara., lepas tue tros fara tdo., yang tak tahan! pukul 2 bunyi siren pula., cikgu mara sbb budak cina pukul 2 tak masok tido g. pastu suma kena ! tak guna! :(

ary ahad suma bole balek. yeahhh ~!btw,benci fara kat ketua pompuan . gedik + suka arahkan orang., skula agama saja -.- pen dy jatuh depan fara malam tue. . fara cam nk sepak ja . pastu suh dy p kutip balek., ahhahaha . .tapi tak sampai aty la pla. .yang laky jadi mc tue ncem. . mcm syahmi :3


 fara with tasha . . muka fara cam pa g -.-

fara , aqilah , tasha

 budak cina . sebab diaorg, suma kena -.-

 piqah, najwa,efa,fareena,fara :D

ain,piqah, najwa,efa,fareena,fara :D

 with ayau aka ayam. . #mula2 fara ingat ayau ny down  sindrom, tapi tak sebenarnya :)

 wawww ! muka fara tak bole blahhh -.- tudung tak jadi





pic suma tue otw da nak balek, huhu . sedeh berpisah dengan kawan kawan baru :(
tak pa., nty kita jumpa balek kat kangar . .XD
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard