Posted on Sunday, 23 October 2011| ? 2 Boboiboy
salam suma . .ngeeeee~


   setelah penat mengupload pic kat facebook . . sekarang giliran blog pulaaa .. heee . . ary khamis ri tue skula fara ade buat lawatan sambil belajar ke KL . . . fara, ain, najwa, piravena n kana je yang pegy . .aisyah n siti tak pegy pun . .huhuh . .derek aisyah selalu tak da . .huhuhu .. tak ramai yang pegy lawatan tue . .23 je kowd yang pegy termasok cikgu . . so,banyak la tempat yang kosong . .fara duduk sorg-2 . .ain pula dduk ngn najwa . . . tapi time malam piravena datang dduk tepi fara . .heeee . .


pic neh piravena yang tolong tangkapkan*thanks piravena 

ary khamis kami pergi KL, malam tue jugak kami g icity . .pegi icity pakai baju t-shirt skula . .tak bole blaahhhhh . .dah la malam tue hujan . .habis kotor kasut cantek fara . .hehehe . . ingat nak masok snow walk . .tapi tak masok pun. . . amir tue cam orang gila g . .dok kata skli msok kena rm25, tak termasok jeket,kasut boot, sarung tangan n bla3 . . tengok-2 rm25 tu termasok sekali ngn jeket n bla3 . . tak guna tol . .amir dah salah paham  .huhuhuh . .rugi je . . kat sana kami maen game je . . dalam kol 11 lebih, kami pn sampay la di hotel garden city . .  fara tak ingat laa . .time malam ke pagi tah fara kol naim guna fon hotel . .fara menyamar jadi pekerja hotel . .

fara = " helo adek,adek ade tempah makanan tak malam tadi ? ?" 
naim = " haa?? tak da pun" *cakap org perlis. .hahaha
fara = " betol ke neh adek ? ? semalam akak ade terima tempahan makanan . .pukul 10.30 malam"
naim = " betol . .tak tempah pun makanan semalam . .semalam pukul 10.30 kami ada kt Shah Alam" . ..
fara = " ouhh . .yeke . .bilik adek tu ade bape orang erkk ? ? "
naim = " 3 orang jaa"
fara = " kalaw macam tue tak pe la adek . .terima kasih ye . ".
naim = " haaa . .ok"


dalam beberapa minit,fara kol len . . 

fara = " helo adek , . tadi akak dah check, memang belek adek ade buat tempahan la semalam . .
naim = laaa . .tak buat pun tempahan . .
fara = tapi akak check tadi belek adek ade buat tempahan . .
naim = yaka ? ? *dy tny kwan  sebelek ngn dy,* weh, smlm ampa ada tmpah makanan dak ? ?*dak pun , .


fara ngn kawan-2 fara suma gelak . . .tak tahan . .naim dok cakap ulu kat KL . .heheh . .lepas tue, dalam 5 minit  ,fara kol balek belek naim . . ku zafry pula yang angkat . .

fara = helo, neh sape ? ?
zafry = neh zafry
fara = adek bole panggil naim tak . .naim dah terkena panggilan hangit . . ! ! !
naim = helo . .
fara = weh naim  . . ag dah terkena panggilan hangit . . aq dari HUT FM  .

hahahaha  .. . lepas tue, fara dok ejek naim dalam bas . .heee  . .tw pula dy malu .

 time breakfast . .:)

 with piravena

 najwa, fara, piravena, ain

 kanageswary, fara, piravena

 ain n najwa

 comey gambar ain yang neh . .tergoda fara tengok.  heeee

 haiwan pa tah yang neh .. sugar glider kowd . .geli gila . .dok jilat nadi fara . .heee
atikah majid pun nk msok , ,. .bagiiiii ..  (:


puas bershopping  . . time makan pulaaa  .


fara makan pizza jeee . .makan dalam bas . .masa tak cukup laaa . .heeee


bergambar di KLCC

senyum suma . . (:









ain, najwa, fara







kat muzium polis . .

with atikah majid . . 




ain sayang fara <3

fara n najwa




"ain . . tgk belakang ag . .naim dok buat muka tak puas aty kat ag . siap kepam mulut g . .hahahahahah

malam sabtu tue kami selamat sampay ke perlis . . dalam pukul 2 lebih . . heeee . .alhamdulillah . .
heeee . .

« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard