memorial bersama bff . . . :)
Posted on Tuesday, 18 October 2011| ? 0 Boboiboy
salam suma . . . ngeeee~



tengok pic kat atas pun dah twu kan yg fara tengah happy skrang  .heee ..  muka kat atas tue macam muka ain jee . . . :p  *aku syg ain . .  :)   fara happy ary neh sebab fara n kawan-2 fara g Istana Arau tadi ..tapi sayang, aisyah tak bole ikut sebab pakai baju sukan . .huhuh . .
sedeh la aisyah tak p*sedeh ke* (;

 first time masok istana arau .selalu dok tengok je . . . .ain dy da masok da sebelum neh.. best ade, yang tak best pun ade . . .yang tak bestnya, kena jalan kaki g istana . .tak bole bllaahhhhh  .   ! ! !  ngn panas + terik  .. aiiihhh . . ade pak cik polis tlong jaga kitaorang . .sorg tue dah la ncem + bdan tuff lagy . .heee . *kuar dah perangai gatal fara . . (:

kat sana sempat la snap gambar untuk kenangan , ,heee . . 

tak silap fara tue bunga emas . .


 fara & ain (:


 neh pula kain kiswah*kain kaabah yang ditenun guna benang emas 


 ain tak pernah jumpa payung . . :p

 fara (:

 siti + fara + ain

 kami kawan . . (:

 senyum ^_^

kembar izzat .. heheh . .ncem owww . . (:

 my bff* ain aizaty

 keli  ~ ~ ~

 macam budak-2  . . (:

 basikal favourite ain . .(:


 pinjam basikal ain jap*basikal rotan

naim with syukri (:



 tangkap gambar kat toilet istana . .hahaha


time nak balek tue, sempat g tangkap gambar . .fara nak bgi  nampak tulisan  istana arau tue, tpi pakcik polis dok tunggu pulaa . . jadi tak nampak la tulisan istana arau tue . .heeee

depan istana

pegi istana tue sejam jee . .pastue, balek skula  . . kena jalan kaki lagy . .penat tapi happy sebab dapat masok istana . .bukan suma orang bole masok . .fara je bole masok sebab fara kan VVVVVVIP  . .hehehe . .

p/s = tak suka ape yang aku tulis ? ?  blog aku,suka aty aku la nak wat pe pun . .yang kau sibuk asal ? ? 

baaabbbaaaiiiii
~saranghae~

« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard