PENAT !
Posted on Tuesday, 30 October 2012| ? 3 Boboiboy



hye awak, awak, awak :3
setelah sekian lama menghilangkan diri, akhirnya fara kembali . mueeehhe ! :D sekarang fara buzy dengan exam . sebab tue la da lama tak updated blog ny . :'( exam fara berjalan seperti biasa . hari ny ngn besok fara cuti sebab tak da paper . aaaa. jelly please ? :3 

kemarin fara B.O.S.A.N duduk rumah . macam orang tak da life da. -- tengok tv sampai pening. . suddenly, ecah call ajak pegi jogging kat Denai . wuuuuu . bestnyer \('3')/
 lepas siap-2, da otw pegi ikut jalan Kangar,tetiba ecah ajak pegi Gua Sami pula sebab dekat. . eerrr. . fara pun ikut la dy . heeee. . bagusnyer fara ny *perasantan!* sampai sana ecah ajak fara naek bukit.  fara ingat dekat je, tengok-2 jauh nak mati . macam merentas desa pula == sumpah fara tak nak daki da bukit tue. sempot ! hukhuk :(



weeeeeeee . . fara n ecah 

 :3 wiuuuuu

berehat sebentar bersama air kelapa . XD

Penat ! --

lepas turun dari bukit . :D 



monyet ny memang mintak kaki ngn fara. orang nak tangkap gambar dy, dy nak kejar orang pula ==
kawan Ain :P

hye awok :3

petang ny fara nak kuar lagi laaa . heee . jum la follow dari belakang . semenjak ada kenderaan ny, merata fara nak pegi . XD hahaha . 

dadaaaaaa sayang :*

« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard