makan makan ~
Posted on Sunday, 15 January 2012| ? 2 Boboiboy

hai hai ! rindu fara tak? alolo . . ciannya.,hihi . . fara pon rindu jugak kat awak  (: oke, ary ni fara ingat nak share cite pasal kemarin . .tapi tak larat pula nak type . .alaaaa ? nak tawu jugak ke? yelaa . fara cite.. hihi. . kemarin fara n kengkawan g KFC sebab dapat cupon free dari Cikgu Yusfaiza . . hihi ..thanks cikgu . .cikgu bagi sebab PMR ri tue fara dapat A dalam subjek BM. hooraaayyy ! .ain sorg je tak dapat. . haha .. cian dy :p . . sementara  tgu ecah datang . . sempat g tangkap gambar .








lepas ecah datang, kami teros pegi makan . . time makan pun tetap bergambar oke.. besa laa . .fara da jadi artis skrang . .hihi #poyo je ayat kau fara :p


 BFF <3

 ain , aisyah , n najwa (:

 duta pepsi :p

 ain, aisyah, najwa, n syuhada (:

 yeaaahhhh ! aku sayang hang Ain Aizaty 

aisyah pun aku sayang ! 

 -____- gambar fara kecik . . -_____-

ain ! tengok ecah ny . nak makan ayam fara . .hihi 

memang best la sabtu kemarin walaupun sekejap je kita orang kuar . . tapi,tetiba je fara teringat kat atikah majid. . dy nak ikut sekali kemarin . .nak belanja karaoke . .tapi nak suh fara ambik dy kat bulat batu . .bulat batu pun fara tak tawu kat na, nak g ambik dy pula.,hihi . .#sorry atikah terpaksa tipu ag kata aku tak bole kuar kemarin. . 
pape pun . . fara nak cakap yang korang memang best ! kawan paling best di smk arau  .hihi. . muahhh pipi kanan cikit. . 

« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard