first day at school ?
Posted on Wednesday, 4 January 2012| ? 2 Boboiboy

wuutt wuutttt ! 
ary ny mesti 1 malaysia da mula skula an? adek adek comey yang baru nak masok tadika tue . .alaaa tomei tomei .. hehehe .. fara ary ny da mula start belajar walaupun tak dapat lagi buku teks . .aaaaa.,, pandai tak belajar tanpa buku teks? hihi .. fara masok kelas PA.,TIDAK ! fara nak masok kelas science tapi tak bole pula.,dapat 4A pun tak bole masok. .yang amer tue dapat 3A bole pula masok ! geram toi .,haha.,suma salah izzat .,gurau je. .tapi ta pa, fara bersyukur dapat masok kelas PA.,.,weeeee.,.,ain n aisyah masok kelas science . .tinggal la fara sorg sorg.,nasib baek ade najwa.,hehe . .
kelas fara ade 26 orang je.,cikit an? cikit cikit la syok .. banyak banyak nty bising pula.,haha
first day da belajar ADD MATH ! tapi belajar yang senang senang laa . .  yang susah susah naty baru cikgu ajar . tapi fara harap fara bole faham la apa yang cikgu ajar .. nty kalaw tak faham, time exam dok hantuk kepala kat meja . .hehe


tadi time ustaz tak masok kelas, fara sembang sembang je ngn najwa, nik n bla3 . Nik tue cam bangang g . gatal ..dok  tanya kat iqmal bila ampa sunat la.,dok cita  masa dy darjah 5 dy kencing dalam botol ., as tue cita sal air laici pla.,depa dok gelak sal air laici .tak guna tol .apa maksud disebalik air laici tue arrhh? . .fara tak faham ! dok kata air laici pekat laa . .eeeee., cam bangang g., kawan ain la tue :p hehe
pape pun , kelas 4PA best ! (:
kbye ! 

   
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard