Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latif
Posted on Thursday, 1 December 2011| ? 1 Boboiboy
 

helloo December !aaaaaa. .npk tak banner kat atas tue? meh sini nak cite sal banner kat atas tue  .heheh . . ary neh fara telah ditag oleh adek adlena  untuk join GA neh. .tq . . :) jum tengok syarat syaratnya untuk menyertai . .


SYARAT SYARAT :






1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2. A Malaysian blogger only
3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.
4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
6.  Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.
7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor
8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAUAida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah)

 fara nak tag :


kbye! :) annyong  
« Newer Posts | Older Post »
Boboiboy Geng
Hai Ebelybody. :)
Annyeong ~ I'm Farah Nur Izzaty, just call me Fara!! I'm 16 years old!! Welcome to my blog^^ I love Myungsoo forever!! you follow me, i'will hit u back . .Thank you^^
bold | underline | italic

Aboutt
Itemm
Entryy
Credit


Tagboard